ماجرای حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز | روند تامین ارز و کالا‌های اساسی + توضیحات وزیر کشاورزی-راهبرد معاصر

ماجرای حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز | روند تامین ارز و کالا‌های اساسی + توضیحات وزیر کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی انتشار اخباری درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز را تکذیب کرد و گفت: این شایعات برای ایجاد التهاب در بازار است و مشکلی در تامین گوشت قرمز و تامین ارز آن وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 25
کد خبر: ۲۶۱۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا نوری اظهار کرد: ما دام مازاد آماده پروار زیادی برای کشتار در کشور داریم ضمن این که روند منظم تامین ارز و تامین کالا‌های اساسی ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: در تولید گندم تولیدمان کافی است و ذخایر استراتژیک هم بیشتر از مصوبات است و بازار هم از یک آرامش نسبی برخوردار است.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در بحث ثبت سفارش‌ها برای آن که دور از خطا و امضای طلایی انجام شود، تلاش شده کار‌ها سیستمی انجام شود اگر چه هر سیستمی ممکن است ایراد و اشکال داشته باشد.

وی گفت: به دنبال حل مشکلات سیستم هستیم و این هیچ ارتباطی به بازار و تامین کالا ندارد بلکه دولت در تلاش است بازار به سمت شفافیت بیشتر حرکت کند تا کمترین هزینه بر کشور تحمیل شود.

برگزاری کمیسیون مشترک ایران و کشور‌های آفریقایی بعد از ۱۶ سال وقفه

نوری در ادامه اظهار کرد: کشور‌های آفریقایی در اولویت قرار گرفته‌اند و نخستین کمیسیون با این کشور‌ها در دولت چهاردهم بعد از ۱۶ سال وقفه در تانزانیا برگزار شد.

وی افزود: این کمیسیون دستاورد‌های خوبی داشت و حدود ۱۱ مورد قرارداد و تفاهم‌نامه امضا شد که بخشی از آنها را بخش خصوصی و بازرگانان انجام دادند و بخشی دیگر را هم بخش دولتی انجام داد و در مجموع اقدام‌های خوبی صورت گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: اسناد خوبی در حوزه روابط دو کشور امضا شد که براساس آن قرار شد سفارتخانه تانزانیا در کشورمان افتتاح شود.

نوری لغو روادید و تسهیل صدور روادید را از دیگر موارد دانست و افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که آنجا هست و دروازه شرق آفریقا خوانده می‌شود، هفت تا هشت کشور دیگر آفریقایی از تانزانیا برای ارتباط با جهان استفاده می‌کنند که اهمیت این کشور را نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به گفته وی، برگزاری این کمیسیون موفقیت‌آمیز بود و امید است بخش خصوصی و بازرگانان ما بتوانند قرارداد‌ها را پیگیری کرده و دنبال قرارداد‌های جدید باشند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار